Obrazec za pripravo treningaNatisni ta prispevek

obrazec_igrisceVsak trener, ne glede na to s katerim športom se ukvarja, naj bi si pred samim treningom že pripravil vaje ki jih bodo njegovi varovanci na treningu vadili. Sama priprava je odvisna od več različnih dejavnikov (starost igralcev, cilj treninga, intezivnost treninga, čas in kraj treninga…).

Same treninge si dostikrat napišemo oziroma narišemo na kos papirja. Dostikrat se tudi zgodi da se ti listi, ki bi jih kdaj pa kdaj še vedno lahko uporabili, kje izgubijo oziroma založijo. Zato je prav, da si treninge pripravimo na predhodnem obrazcu in shranimo med ostale že pripravljene treninge.

Obrazec je povzet po obrazcu ki je uporabi že dalj časa, vendar jih je težko dobiti in nenazadnje tudi nekaj stanejo. Obrazec je pripravljen oziroma prirejen za vsak posamezen klub. Na prazno črto vpišejo zgolj manjkajoči podatki posameznega kluba. Seveda pa se lahko obrazec povzame oziroma priredi potrebam posameznega kluba.

obrazec za pripravo treninga

Priponke:

Napiši komentar

Ta stran uporablja Gravatar: Če želiš lastno sliko, se z istim elektronskim naslovom prijavi na http://www.gravatar.com in bo slika prikazana tukaj.