Obrazec za skavtingNatisni ta prispevek

slikaDostikrat trenerji na samih tekmah opazimo igralca, ki bi ga želeli imeti v svoji ekipi oziroma bi lahko pripomogel k boljšim rezultatom našega kluba. Ponavadi si takšnega igralca oziroma njegove prednosti zapomnimo, včasih tudi pozabimo. V slovenskih klubih tudi samo skavtanje ni urejeno kot v evropskih klubih. Klubi so tako prepuščeni svoji iznajdljivosti. Predlagamo vam obrazec, ki lahko klubu, ob vodenju ustrezne evidence, koristi pri izbiri novih igralcev za klub.

Seveda je pri tem potrebno upoštevati da vsak trener vidi igralca s svojimi očmi, nekateri znajo igralca oceniti bolje, drugi slabše. Za lažjo oceno smo vam pripravili obrazec na podlagi katerega lahko igralca celovito ocenimo. Po tekmi trenerji izpolnijo obrazec in ga posredujejo pristojnemu organu v klubu. Pri tem je seveda potrebno opozoriti, da se morajo klubi med seboj dogovoriti o posameznem prestopu v dovoljenem času (med prestopnim rokom).

Obrazec je pripravljen oziroma prirejen za vsak posamezen klub. Na prazno črto vpišejo zgolj manjkajoči podatki. Seveda pa se lahko obrazec povzame oziroma priredi potrebam posameznega kluba.

obrazec za skavting

Priponke:

Napiši komentar

Ta stran uporablja Gravatar: Če želiš lastno sliko, se z istim elektronskim naslovom prijavi na http://www.gravatar.com in bo slika prikazana tukaj.