Vabilo k vpisu NK Rudar VelenjeNatisni ta prispevek

Nogometni klub Rudar VelenjeNogometni klub Rudar Velenje vabi k vpisu vse otroke rojene po 1. 1. 1995  v nogometno šolo. Vpis bo potekal vsak dan v mesecu avgustu od 16. do 18. ure v prostorih kluba na Mestnem stadionu Velenje, Cesta na jezero 7, 3320 Velenje.Za dogovor o vpisu se lahko obrnete tudi na telefonsko številko sekretarja mlajših selekcij Adema Biščića 03/8996-321  GSM 031/249-402 ali pošljete e-pošto na elektronski naslov: nsrudar@gmail.com

Vpišete se lahko tudi pred treningom v prostorih kluba na Mestnem stadionu Velenje, Cesta na jezero 7, 3320 Velenje ali pri trenerju posamezne starostne selekcije. O terminih treninga in posameznih trenerjih pa si lahko več preberete na spletni stranki kluba www.nkrudar.com pod zavihkom nogometna šola.

Nogometna šola Rudar Velenje

2 komentarjev na “Vabilo k vpisu NK Rudar Velenje”

 1. andrej je rekel/-la:

  Sem star 16 let v kratkem bom 17 , treniral sem že pri večih klubih , vendar bi še poskusil pei vašem :) Lp

  • admin je rekel/-la:

   Spoštovani, za povpraševanje o včlanitvi v posamezen klub se obrnite direktno na klub in kontakte navedene v posameznem vabilu.
   Športni pozdrav!

Napiši komentar

Ta stran uporablja Gravatar: Če želiš lastno sliko, se z istim elektronskim naslovom prijavi na http://www.gravatar.com in bo slika prikazana tukaj.