Trening FC Schalke 1904 pred tekmo z VfL Wolfsburg (video)Natisni ta prispevek

Predstavljamo vam povzetek treninga, ki ga je opravil FC Schalke v prihajajočih dneh pred tekmo proti VfL Wolfsburg. Trening je bil opravljen dne 18.2.2010, navedeno tekmo pa je na gostovanju dne 21.2.2010 dobil VfL Wolfsburg z rezultatom 2:1. Zadetek za  FC Schalke je prispeval Kevin Kuranyi -- v sezoni 2009/10 z 18 zadetki najboljši strelec FC Schalke.

Pri treningu igralci najprej igrajo pepčka 1+3+3:3 -- igralci razdeljeni v tri ekupe s tremi igralci, ena ekipa je v sredini, kjer se nahaja tudi joker. Nekaj igralcev opravlja vaje za eksplozivnost s poskoki na kolebnici. Nato igralci igrajo na igrišču v omejenem prostoru vajo zadrževanja žoge v posesti s prvo podajo. Na koncu še opravijo vajo udarca na vrata po predložku, s tem da se v zaključek napada vključijo 4 igralci, dva pa imata obrambne naloge. Trening je potekal pod vodstvom Felixa Magatha.

Značke: , , , , , , , , , ,

Napiši komentar

Ta stran uporablja Gravatar: Če želiš lastno sliko, se z istim elektronskim naslovom prijavi na http://www.gravatar.com in bo slika prikazana tukaj.