Trening AC Milan pred pričetkom sezone (video)Natisni ta prispevek

Predstavljamo vam povzetek treninga, ki ga je opravil AC Milan pred pričetkom sezone 2011/12. Trening je bil opravljen v Milanellu dne 15.7.2011.

Pri treningu igralci izvajajo raztezne vaje, vaje za ravnotežje, koordinacijo in gibljivost, tehnične elemente z nenogometnimi žogami (žongliranje, vodenje), sledi podajanje žoge v parih v rahlem teku s čim manj dotiki žoge. Igralci se nato razdelijo v dve skupini, ena izvaja delovanje posamezne vrste pri obrambnih nalogah (pokrivanje hrbta igralcu ki napada žogo), druga skupina vadi odkrivanje in strel v cilj. Pri drugem delu treninga so igralci razdeljeni v dve ekipi in opravljajo vajo rahlega teka in podaje žoge med soigralci (v igri je več žog), sledi vaja podaje in šprinta za žogo -- igralec ki podajo sprejeme pa odigra dvojno podajo s soigralcem v izogib prvega igralca oziroma opravi vajo preigravanja. Nato igralci igrajo ragbi na manjšem igrišču, zadetek pa velja če je dosežen z glavo, sledi igra v omejenem prostoru z namenom zadrževanja žoge v posesti.

Značke: , , , , , , , , ,

Napiši komentar

Ta stran uporablja Gravatar: Če želiš lastno sliko, se z istim elektronskim naslovom prijavi na http://www.gravatar.com in bo slika prikazana tukaj.