Marketing

Spletna stran www.nogometni-trener.com je edini slovenski nogometni portal s kompletnim izborom gradiva, ki ga nogometni klub potrebuje pri svojem delovanju.
Zakaj oglaševati na www.nogometni-trener.com?
1. Nogomet je najbolj množičen šport na svetu, kateremu se predajamo z večjo strastjo kot pri katerem koli drugem športu. Ta spletna stran na enem mestu ponuja največ informacij s sveta treninga nogometa in organizacije nogometnega kluba pri nas.
2. Omogočamo vam pestro ponudbo možnosti oglaševanja, s čimer vam tako lahko ponudimo veliko možnosti za neposredno doseganje ciljnih skupin.
3. Ker imamo z delovanjem v klubih in na nogometnem igrišču že veliko izkušenj, skozi leta pa smo uspešno sodelovali s kopico uglednih slovenskih trenerjev in mnogimi uspešnimi klubi.

Pri vašemu vložku v našo idejo vidimo tudi priložnosti za vas in sicer:
Ø oglaševanje dobrega imena vašega podjetja,
Ø oglaševanje akcij podjetja posebej za obiskovalce spletne strani (oglaševanje strogo strokovne literature in izdelkov – npr. športnih dvd-jev za treninge…),
Ø oglaševanje športne opreme za trenerje, klube, otroke, sodnike (zaradi same narave ciljne skupine je oglaševanje športne in rekreativne opreme za vso družino več kot primerno);
Ø usmerjanje obiskovalcev naše spletne strani v vaše prodajalne.  Tako vam, kot našemu poslovnemu partnerju, ponujamo možnost oglaševanja na naslednje načine:
Ø na spletni strani,
Ø preko spletnih novic,
Ø na trening listih;
Ø sponzoriranje anket;
Ø ciljno oglaševanje.

V kolikor vidite priložnost za sodelovanje z nami nam lahko pišete na nogometni.trener@gmail.com.